AEG

 

En skjerpet profil gjennom vår lojalitet til den tyske merkevaretradisjonen og til Electrolux, verdens ledende produsent av hvitevarer. AEG har vært en del av verdens største hvitevareprodusent, Electrolux AB (med hovedkontor i Stockholm) siden 1994, og utvikler fortsatt sin fremtredende markedsposisjon innen hvitevaresektoren.

For noen år siden startet Electrolux en strategisk utvikling av AEG-merket, som tydelig fremstår av den nye mottoet: Perfect in form and function. Electrolux bruker dette mottoet til å drive frem sitt tyske varemerke, med fokus på ytelse og kvalitetsbevisste forbrukere.

Etter en grundig revidering i 2003, fremstår merket nå med en enda skarpere profil, med bevisst vektlegging på de verdiene som AEG har stått for siden firmaet ble stiftet i 1889: Teknisk utmerkelse, kvalitet, lang levetid, samt et stilrent, strukturert design. Ved hjelp av disse verdiene, som er basert på omfattende forbrukerundersøkelser, fremtrer AEG som et førsteklasses merke innen hele Europa for den kresne og kvalitetsbevisste forbruker.

 

Les mer ved å se gjennom AEG sine sider her.

 AEG leverer varer innen:

Hvitevarer,

Kom i kontakt

Våre åpningstider

Mandag-fredag: 08.00-17.00

Torsdag: 08.00-20.00

Lørdag-søndag: Stengt

Sørumsgt. 66 A , 2004 Lillestrøm