Leverandører

Vi har en rekke leverandører som gir deg stor valgfrihet i kvalitetsprodukter. Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr.

 • AEG

   

  En skjerpet profil gjennom vår lojalitet til den tyske merkevaretradisjonen og til Electrolux, verdens ledende produsent av hvitevarer. AEG har vært en del av verdens største hvitevareprodusent, Electrolux AB (med hovedkontor i Stockholm) siden 1994, og utvikler fortsatt sin fremtredende markedsposisjon innen hvitevaresektoren.

  For noen år siden startet Electrolux en strategisk utvikling av AEG-merket, som tydelig fremstår av den nye mottoet: Perfect in form and function. Electrolux bruker dette mottoet til å drive frem sitt tyske varemerke, med fokus på ytelse og kvalitetsbevisste forbrukere.

  Etter en grundig revidering i 2003, fremstår merket nå med en enda skarpere profil, med bevisst vektlegging på de verdiene som AEG har stått for siden firmaet ble stiftet i 1889: Teknisk utmerkelse, kvalitet, lang levetid, samt et stilrent, strukturert design. Ved hjelp av disse verdiene, som er basert på omfattende forbrukerundersøkelser, fremtrer AEG som et førsteklasses merke innen hele Europa for den kresne og kvalitetsbevisste forbruker.


  Les mer ved å se gjennom AEG sine sider her.

     AEG leverer varer innen:

  Hvitevarer,
 • Corinor

   

  Corinor AS ble etablert i 1984 og er idag Nordens største leverandør av skreddersydde Corian-innredninger. I tillegg produserer de skreddersydde benkeplater i heltre. Alt er ordrebasert og skreddersøm. Lang erfaring, solid kompetanse og håndverkstradisjoner i samspill med moderne produksjonsutstyr, har sikret langvarige og gode kunderelasjoner – og jevnt tilsig av hyggelige, nye kunder.


  Les mer ved å se gjennom Corinor sine sider her.

     Corinor leverer varer innen:

  Benkeplater,
 • Diplomat

  Diplomat produserer og selger høykvalitetsdører både for privat- og entreprenørmarkedet i Sverige og Norge. Deres dører produseres i en av Europas mest moderne dørfabrikker i Bankeryd, Småland. Produksjonen er helautomatisk, og det viktige malings- og lakkeringsarbeidet utføres av industriroboter. Sluttkontrollene utføres dog alltid av mennesker. Resultatet er at Diplomat kan garantere at dørene i vårt sortiment er trygge, holdbare og stilsikre.


  Les mer ved å se gjennom Diplomat sine sider her.

     Diplomat leverer varer innen:

  Dører,
 • Fjordal parkett

   

  En verden full av muligheter…

  Oscar Peschard Co Norge (OPC) har lange tradisjoner med import av handel. Vi ser klare fordeler ved at vi holder til på Sørlandet – nær markedet av Europa. Vi benytter oss flittig av dette i forbindelse med import av parkett.

  OPC er medlem av EFPI (European Federation of Parquet Importers), noe som gir våre kunder nødvendig trygghet for kvaliteten på våre produkter.

  Les mer på: fjordal.no


  Les mer ved å se gjennom Fjordal parkett sine sider her.

     Fjordal parkett leverer varer innen:

  Gulv,
 • Foss Plater

  Benkeplater i laminat.

  Som den eneste skandinaviske produsent er vi er stolte av å kunne tilby en helt ny type benkeplater, nemlig plater med tredimensjonale kantlister.

  En helt spesiell kantlistningsteknikk gjør det mulig å legge på lister så å si uten synlig overgang mellom plate og kantlist. Metoden egner seg svært godt for plater hvor man ønsker et kraftig og komplett uttrykk, som for eksempel ved steinimitajoner.

  Høytrykkslaminat er et spennende materiale som gir en lang rekke kombinasjonsmuligheter. Mix gjerne hvit høylans med en kantlist i heltre eller bruk sterke farger for å gi kjøkkenet din helt personlige vri. Laminat er tilnærmet vedlikeholdsfri.


  Les mer ved å se gjennom Foss Plater sine sider her.

     Foss Plater leverer varer innen:

  Benkeplater,
 • Frekhaug

  Frekhaug vinduet har spesialisert seg på å produsere profilerte, trebaserte vinduer for det norske markedet. Deres kvalitet oppfyller moderne husstanders krav til energieffektivitet, vedlikehold og sikkerhet. De produserer for privatkunder så vel som for det profesjonelle markedet.


  Les mer ved å se gjennom Frekhaug sine sider her.

     Frekhaug leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Grandal

   

  Grandal Trevare AS feiret 25-års jubileum i 2000.

  Fra en beskjeden mann/kone bedrift i et enkelt kjellerlokale med produksjon av vippeporter til dagens toppmoderne lokaler i naturskjønne omgivelser ved Kjøpmannsvik.
  Bedriften kan takke kvalifiserte medarbeidere og moderne maskiner og utstyr for at bedriften i dag er ledende på sitt område.

  Grandal Trevare AS er fortsatt en familiebedrift der håndverkstradisjonene tas godt vare på. I tillegg til produksjonen som omfatter det meste av garasjeporter med matchende dører i tre, importeres og lagerføres isolerte stål garasjeporter fra USA.
  Fra Tyskland importeres Gran-O-Matic automatiske portåpnere som er blitt et kjent produkt. Fra fabrikken i Høvåg, ca. 25 km øst for Kristiansand v/E-18, går det ukentlige leveranser med egen bil til kunder langs E-18 mot Oslo og østlandsområdet.
  Vestlandet og kysten nordover blir ekspedert via båt. Indre deler av Norge med bil. Markedet utvides stadig og bedriften er nå i gang med eksport bedriften er nå i gang med eksport.


  Les mer ved å se gjennom Grandal sine sider her.

     Grandal leverer varer innen:

  Garasjeporter,
 • H-vinduet Fjerdingstad

  H-vinduet Fjerdingstad AS har i mer enn 60 år produsert kvalitetsvinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer de også andre kvalitetsprodukter som skyvedøren skyv-tett og foldedør.


  Les mer ved å se gjennom H-vinduet Fjerdingstad sine sider her.

   

 • Hamstra

  Hamstra insektrullgardin er komplett og laget i standard størrelser. Insektrullgardinen kan monteres lett og raskt på innvendig gerikt med noen få skruer.Kassetten med sidelister er konstruert med tanke på å ta liten plass. Den stjeler heller ingen ting av lysåpningen.

  hamstra_bilde


 • Harmonie

  Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker. Deres freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Harmonie har sin produksjon av dører i Sverige, hos en av Sveriges største dørfabrikker.


  Les mer ved å se gjennom Harmonie sine sider her.

     Harmonie leverer varer innen:

  Dører,
 • Hörmann

  Hörmann-gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere. Siden oppstarten i 1935 har de produsert over 15 millioner porter og levert dem i hele verden. Hörmann-portene leveres i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden NS-EN 12604, med fingerklem-sikring, sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger uten tillegg i pris. Alle Hörmann-portene kan selvsagt utstyres med portåpner.


  Les mer ved å se gjennom Hörmann sine sider her.

     Hörmann leverer varer innen:

  Garasjeporter,
 • Huseby

  Ekte kjøkkenglede!

  Velkommen til inspirasjon og ekte kjøkkenglede! Vi lager alle kjøkken på ekte møbelvis. Som en av få kjøkkenleverandører kan vi også tilby spesialtilpasset produksjon etter dine ønsker. Med vår signatur av håndverk og kvalitet, garanterer vi at ditt nye Huseby-kjøkken vil bringe deg ekte kjøkkenglede. Fryd deg over alle mulighetene!

  Våre kjøkken har en kvalitet vi virkelig er stolte av. Som en ekstra trygghet for deg som kunde, gir vi deg 30 års garanti.


  Les mer ved å se gjennom Huseby sine sider her.

     Huseby leverer varer innen:

  Garderober, Kjøkken,
 • Husqvarna

  Husqvarnas hvitevarer – komfyrer, mikrobølgeovner, innebygningsovner, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskiner,  og mye mer. Vi leverer etter ditt ønske!


  Les mer ved å se gjennom Husqvarna sine sider her.

     Husqvarna leverer varer innen:

  Hvitevarer,
 • Kährs parkett

   

  Et globalt selskap med sterke røtter i Sverige.

  Kährs er en av Europas ledende produsenter av tregulv. Med mer enn 150 år i bransjen, er det også en av de eldste – i tillegg til en av de mest innovative, med en tradisjon for å introdusere banebrytende tregulvteknologi.

  Gulvene deres finnes i hjem, på kontorer, i butikker, hoteller, konsertsaler, teatre og sportsarenaer fra Kina til USA. Men de har fortsatt hjertet, produksjonsanlegg og hovedkontor i den lille byen Nybro i Småland i Sør-Sverige, der Kährs ble grunnlagt i 1857. Ettersom de bor, arbeider og leker i nærheten av fabrikken, er det viktig for dem å holde produksjonen så ren som mulig.


  Les mer ved å se gjennom Kährs parkett sine sider her.

     Kährs parkett leverer varer innen:

  Gulv,
 • Kloppen

  Det ligger i detaljene.

  40 års erfaring med produksjon av innvendige fyllingsdører har gitt Kloppen Trevare erfaring om at detaljer som hengsler, oppbygging av dørblad o.l. er helt avgjørende for at en dør skal fungere godt i mange år.

  Etter alle disse årene har vi fortsatt kompetansen i bedriften.


  Les mer ved å se gjennom Kloppen sine sider her.

     Kloppen leverer varer innen:

  Dører,
 • LG Dører

  LG Agenturforretning AS ble etablert i 1989, med senere navneendring til LG Quick-Lager AS. De server proffmarkedet over hele landet med alt av dører, vinduer og tilbehør.


  Les mer ved å se gjennom LG Dører sine sider her.

     LG Dører leverer varer innen:

  Dører,
 • LIGA

   

  LIGA-porten – Med fokus på sikkerhet

  Siden nye EU-regler ble innført i Norge i mai 2005 har det vært mye fokus på sikkerhet rundt bruken av garasjeporter og portåpnere.
  Som produsent har vi tatt de nye sikkerhetsreglene alvorlig, og LI-GA porten leveres derfor standard med klemsikring, torsjonsfjærer, fjærbrems (låser porten ved fjærbrudd og hindrer at den faller ned) og beslag i henhold til gjeldende sikkerhetsstandard!

  Hos oss kan du ikke velge å betale mer for å få en sikrere port – det er allerede inkludert i prisen. Våre Liftmaster portåpnere oppfyller selvsagt også gjeldende standard.


  Les mer ved å se gjennom LIGA sine sider her.

     LIGA leverer varer innen:

  Garasjeporter,
 • Lyssand

  Lyssand Treindustri AS er en bedrift som produserer vinduer og dører under merkenavnet Lyssand. Alle produksjonsprosesser er underlagt en kvalitetskontroll som sikrer et sluttprodukt av ypperste standard. For deg som kunde er dette en garanti for at vinduet/døren har de rette mål og den kvalitet som kreves for å fungere perfekt sommer som vinter – år ut og år inn.


  Les mer ved å se gjennom Lyssand sine sider her.

     Lyssand leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Løken Trevare

  Løken Trevare sin visjon er å være en ledende leverandør av energibesparende vinduer og dører til det norske markedet. De har hatt en jevn vekst siden starten av 1988 og har de siste årene gjennomført en betydelig utvidelse av produksjonsarealet og modernisering av maskinparken. Løken Trevares lange erfaring fra bransjen skal bidra til å sikre deres kunders krav til kvalitet.


  Les mer ved å se gjennom Løken Trevare sine sider her.

     Løken Trevare leverer varer innen:

  Vinduer,
 • MesterVindu

  MesterVindu kan tilby vinduer i både moderne og klassisk stil, med spesielle tilpasninger og utførelser. De kan også levere vinduer i gammelstil etter mål.


  Les mer ved å se gjennom MesterVindu sine sider her.

     MesterVindu leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Miele

  Miele ble grunnlagt i 1899 og konsernet er i dag Europas største produsent av hvitevarer i privat eie. Helt siden starten har man hatt som målsetting å ligge først når det gjelder kvalitet og design. Produktene har i dag en meget sterk posisjon på det europeiske marked og Miele er i dag det ledende kvalitetsmerke innen vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner og støvsugere, samt innbyggingsapparater til kjøkkenet.

  De beste tilbudene på hele Miele sortimentet til kjøkken og vaskerom får du hos oss !!

  Kom og se vår flotte utstilling av Miele produktene.


  Les mer ved å se gjennom Miele sine sider her.

     Miele leverer varer innen:

  Hvitevarer,
 • NorDan

  NorDan har dører og vinduer i årene, og lange tradisjoner for kvalitet. Helt siden etableringen i 1926 har de produsert innovative produkter av høy kvalitet med trevirke som viktigste råvare. Selv om mye har skjedd innen produksjonsteknikker måler de fortsatt seg selv på kvaliteten på håndverket de leverer.


  Les mer ved å se gjennom NorDan sine sider her.

   

 • Nordic

  Med Nordics kompetanse og produksjonsutstyr, er det kun kreativiteten som setter grenser for dørens designmessige utforming.

  Dersom du bor i en leilighet er dette døren for deg.

  O. Johansen & Sønner ordner alt fra måltagning til døren er ferdig montert.


  Les mer ved å se gjennom Nordic sine sider her.

     Nordic leverer varer innen:

  Dører,
 • Rival

  Rival tilbyr nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet. Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober.


  Les mer ved å se gjennom Rival sine sider her.

     Rival leverer varer innen:

  Garderober,
 • Røros Metall

   

  Boligventilasjon/kjøkkenhetter.

  NnLa oss først slå fast: Dette er en jungel og ikke minst – et barn med mange navn. Det er til stor hjelp for kjøkkendesigneren dersom du vet hvilken type ventilasjon du har. Her får du tips for å finne ut av jungelen:

  Naturlig ventilasjon var vanlig tidligere, både i eneboliger og blokker. Utluftingen skjer da kun på naturlig vis ved at varmluft er lettere enn kaldluft og dermed stiger opp gjennom luftkanalene. Tilluften kommer inn gjennom dårlig isolerte dører, vinduer eller ventiler.

  Mekanisk ventilasjon er det motsatte av naturlig og betyr at det en eller annen plass i boligen befinner seg en motor som skyver/trekker luft ut av kjøkkenet og eventuelt andre rom i tillegg. Her finnes det mange varianter. Vi tar først for oss de ulike typer mekanisk ventilasjon for eneboliger.

  Symbolene N, R, B, S, E eller F angir hvilken ventilasjonstype modellen passer til.


  Normalventilasjon

  Normalventilasjon

  Motoren sitter i hetten over komfyren på kjøkkenet. Dette er den mest brukte løsningen i norske hjem og vi har derfor valgt å kalle det NORMALVENTILASJON. Alle Røroshetter er tilpasset til dette. Tilluften kommer inn gjennom dører, vinduer eller ventiler.

   

  Les mer om normalventilasjon


  Resirkulasjon

  Resirkulasjon

  Der luftstrømmen ikke kan ledes vekk ut i friluft, skal luften renses gjennom et kullfilter og deretter bringes tilbake til kjøkkenet. Kullfilteret må skiftes eller rengjøres regelmessig, alt etter hvor ofte det er i bruk. Hver 6. måned er som regel tilstrekkelig. De fleste Røroshetter er tilpasset dette.

  Les mer om resirkulasjon


  Balansert ventilasjon

  Balansert ventilasjon

  I et balansert ventilasjonssystem sørger motoren for å suge «gammel» luft ut og tilføre ny, frisk luft utenfra. I kombinasjon med en varmegjenvinner (varmeveksler) benyttes varmen fra inneluften til å varme opp den nye, friske som skal bringes tilbake til rommene.

  Les mer om balansert ventilasjon


  Sentralventilasjon - enebolig

  Sentralventilasjon – enebolig

  Her er motoren en separat, selvstendig enhet som kan være plassert enten: I et skap (skapvifte) eller inne i en Røroshette, på loftet (loftsvifte) eller på taket (takvifte)

  Les mer om sentralventilasjon – enebolig


  Sentralventilasjon - flerfamilieboliger

  Sentralventilasjon – flerfamilieboliger

  Hver leilighet har mulighet for å regulere sin egen motor fra hetten på kjøkkenet. Ofte er det også tilknyttet ventilasjonskanal fra bad/våtrom.

  Les mer om sentralventilasjon – flerfamilieboliger


  Ekstern motor

  Ekstern motor

  Ved å plassere motoren oppe på loft eller tak reduseres støyen på kjøkkenet. Ekstern motor sørger kun for avtrekk fra komfyren og må ikke forveksles med «Sentralventilasjon» som sørger for avtrekk fra flere rom. Ekstern motor anbefales ved ekstra lange kanaltrekk.

  Les mer om ekstern motor


  Fellesavtrekk

  Fellesavtrekk

  En felles, kraftig motor suger samtidig fra alle leilighetene. Hver enkelt bruker kan kun regulere sitt eget avtrekk ved å åpne eller lukke et spjeld i hetten på kjøkkenet.

  Les mer om fellesavtrekk


  Les mer ved å se gjennom Røros Metall sine sider her.

     Røros Metall leverer varer innen:

  Hvitevarer,
 • Røros vinduet

  Røros vinduet kombinerer gammel byggeskikk og håndverkstradisjon med moderne teknologi.

  Selv om Røros Vinduet er laget etter gamle dagers idealer, er hvert vindu en riktig blanding av tradisjon, teknologi og håndverk. Slik blir kvaliteten vår jevnt høy på alt vi lager, og du får mest igjen for investeringen. Å lage vinduer er en spesiell utfordring i Norge.

  Tross varme, kulde og fuktighet skal vinduene dine holde tett og fortsatt se pene ut i årevis. Røros Bruk har 25 års erfaring og stor kunnskap for å takle disse utfordringer. Vi velger kun de beste materialer til produksjon, og beslag og tilbehør er utviklet i takt med våre erfaringer. Velger du Røros Vinduet får du kvalitet som viser sin styrke over hele det værharde Norge.


  Les mer ved å se gjennom Røros vinduet sine sider her.

     Røros vinduet leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Saxi

  Foldedører tette eller med glass kombinerer det praktiske med det eksklusive. Du får foldedørenes unike fleksibilitet og plassbesparende egenskaper sammen med et vakkert utseende.

   


  Les mer ved å se gjennom Saxi sine sider her.

     Saxi leverer varer innen:

  Dører,
 • Scanflex

  Nybygging eller modernisering – valget av dører er vesentlig for å skape husets egenart. Gjennom dørseriene Trend, Saga og Classic har Scanflex utviklet kvalitets innerdører som ivaretar de gamle håndverkstradisjonene – tilpasset de forskjellige hustyper og mennesketyper.


  Les mer ved å se gjennom Scanflex sine sider her.

     Scanflex leverer varer innen:

  Dører,
 • Sigvartsen

   

  Sigvartsen er landets ledende på alle typer naturstein!

  Vi har landets mest rikholdige lager innenfor våre produktgrupper. 

På våre moderne verksted tilpasses steinen etter dine mål og ønsker. Avansert datastyring og skjæring sikrer høy presisjon og kvalitet på våre arbeider.

  Etter nesten 100 år i bransjen vet vi hvordan steinen skal håndteres og bearbeides for å skape akkurat det uttrykket du ønsker.
Mer enn 20 medarbeidere deler gjerne sine erfaringer og unnskaper med deg!

  Vårt utvalg av kompositt og granitt benkeplater til kjøkken og bad blir produsert hos Sigvartsen !


  Les mer ved å se gjennom Sigvartsen sine sider her.

     Sigvartsen leverer varer innen:

  Benkeplater,
 • Strai

  Strai sine produktserier er Premium, Komfort og Basis. De liker å si at de har «kjøkken for alle livets faser». Med det er ikke tanken bare på pris, men smak og behag kombinert med dine prioriteringer og personlige stil. Strai er trendy, og du får du både tradisjonelle og stramme kjøkken av høy kvalitet, og med det siste av tekniske løsninger.

  Se vår flotte utstilling i Lillestrøm !


  Les mer ved å se gjennom Strai sine sider her.

     Strai leverer varer innen:

  Garderober, Kjøkken,
 • Strai baderom

   

  Vi vet at våre kunder har forskjellig smak. Derfor har vi satt sammen et bredt sortiment av baderomsinnredninger – her finner du alt fra klassiske og tradisjonsrike til innovative og stilrene baderomsløsninger.

  Vi er stolte over å kunne tilby deg vår nyeste kolleksjon, Nye Linjer, utviklet av industridesigner Nicolai Moe i samarbeid med erfarne produsenter. Her finner du rene linjer med fronter i finér, høyglansfolie og lakk samt en lang rekke flotte tilbehørsdetaljer.

   


  Les mer ved å se gjennom Strai baderom sine sider her.

     Strai baderom leverer varer innen:

  Bad,
 • Trevaren

  Lager Norges fineste dører.
  Ta med tegning av din drømmedør til oss!


  Les mer ved å se gjennom Trevaren sine sider her.

     Trevaren leverer varer innen:

  Dører,
 • TUNdøren

  De første Tun-dørene så dagens lys allerede i 1968, og vi har derfor meget lang erfaring med ytterdører. Dagens produksjon, som nå foregår i flere land, bygger på våre erfaringer gjennom over 40 år. Ytterdøren er et viktig element for å gi et godt førsteinntrykk. Derfor er Tundøren det rette valget for det lille ekstra.


  Les mer ved å se gjennom TUNdøren sine sider her.

     TUNdøren leverer varer innen:

  Dører,
 • Velux takvinduer

   

  Et komplett system

  VELUX tilbyr et komplett system som gjør det lett å planlegge innbyggingen av takvinduet.

  Optimalt dagslys, frisk luft og fritt utsyn er kjernen i enhver god VELUX løsning. For å få den optimale løsning til din bolig, skal det tas høyde for en rekke forskellige faktorer. Vi råder deg til nøye å overveie de forskellige aspekter, før du påbegynner konstruksjonsarbeidet. Det vil ofte være en god idé å rådspørre en arkitekt eller håndverker for å få best mulig resultat.  Vår veiledning kan hjelpe deg til å ta veloverveide beslutninger og velge den VELUX løsningen som passer dine behov.

  Ønsker du å forbedre din nåværende VELUX løsning?

  VELUX tilbyr forskellige service og et stort utvalg av ekstra tilbehør, som kan hjelpe deg til å få det beste ut av din VELUX løsning.  Kontakt oss dersom du trenger råd til utskifting eller utvidelse av din nåværende VELUX løsning.


  Les mer ved å se gjennom Velux takvinduer sine sider her.

     Velux takvinduer leverer varer innen:

  Vinduer,

Kom i kontakt

Våre åpningstider

Mandag-fredag: 08.00-17.00

Torsdag: 08.00-20.00

Lørdag-søndag: Stengt

Sørumsgt. 66 A , 2004 Lillestrøm